10 motive pentru care să mergi cu picii la concursul de pedalat Rocket Bike Fest 2 la Cernica pe 21 septembrie

Ciclism
2.8K
0

   Dacă vrei să ai un copil sănătos şi dezvoltat armonios consider că trebuie să îi “trezeşti” plăcerea de a face sport de la vârste cât mai fragede. În acest sens  competiile sportive pentru pici sunt o ocazie foarte bună care îi stimulează pe copii să facă mişcare. Rezultatul după prima participare la un concurs de bicicletă a copiiilor mei a fost că mă întrebau mereu când mai ieşim cu bicicletă să ne antrenăm/plimbăm. Faptul că au purtat 2 zile prima lor medalie pe care au câştigat-o (ca finisheri) mi-a confirmat că au fost foarte mândri de realizarea lor.

 1. Revenind la titlul articolului: primul motiv pentru care îţi recomand să participi sâmbătă 21 septembrie la Rocket Bike Fest, ediţia a 2-a, este faptul că noi am participat la prima ediţie şi ne-am simţit foarte bine, mai bine decât la oricare concurs la care am participat. Enumăr mai jos de ce ne-am simţit atât de bine.

2. Este mai mult decât un concurs de mers cu bicicleta pentru că înainte, în timpul şi după concurs sunt o mulţime de activităţi distractive şi nimeni nu se plictiseşte (tu,copilul şi/sau însoţitorii). Iată câteva exemple din concursurile extra-bicicletă care vor avea loc la Rocket Bike Fest: alergare în saci de rafie, dansul cu portocala, depăşirea de obstacole legat de picioare, sprint tătici cu pitici în cârca, sprint iubit cu iubita în cârca, etc. 3 clovni vor organiza sesiuni de painting şi vor angrena copiii în jocuri şi concursuri cu premii oferite de sponsori pe parcursul întregii zile.

3. Concursul pentru copii care începe la ora 10.30 este împărţit în 4 categorii: bicicletă fără pedale, bicicletă cu roţi ajutătoare, bicicletă 2 roţi 3-6 ani, bicicletă 2 roţi 7-10 ani. Distanţă este de aproximativ 300 metri. Primi 5 finalişti de la fiecare subcategorie, vor primi diplome şi premii în produse.

4. Copiii mai pari sau cei foarte mari (părinţii) pot concura și la categoriile Family (părinte +copil) – 9 km, Hobby – 25km, sau Elite – 50 km.

5. Phoenix Aventura Parc – Cernica, locul de desfăşurare al concursului, oferă jocuri sportive de paintball şi 8 trasee de dificultate diferită de tiroliene şi mers la înălţime printre copaci.

6. Toate fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcţionate către Asociaţia Help Autism în scopul susţinerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului HelpAutism, situat în Delea Nouă nr. 36, Sector 3, Bucureşti.

7. Sper să mai gătească fasole la ceaun ca la prima ediţie (de 1 iunie). A fost delicioasă şi copiii mei s-au îndopat.

8. Sunt convins că după ce vei participa vei găsi cel puțin încă 3 motive pentru care să spui că a meritat să fi la Rocket Bike Fest II.

  Organizatorii sunt Asociaţia HelpAutism şi BikeExpert. Programul competiţiei îl găseşti aici şi te poţi înscrie până vineri aici. Înscrierea pentru copii costă 20 lei, pentru Hobby, Elite și Family 60 lei până joi – inclusiv și 80 lei vineri și sâmbătă. Pachetul de inscriere îl poți ridica din magazinul BikeXpert, Sos Pantelimon nr 94, sector 2, Bucuresti,  vineri-20 septembrie în intervalul 10:00 – 20:00 sau sâmbătă-21 septembrie din Phoenix Aventura Parc Cernica, începând cu ora 7:30.

Spor la pedalat. Ne întâlnim sămbătă la concurs :-)

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments