Bebeluşii gemeni – o aniversare cât un record mondial

Atletism
2.5K
0

De curând v-am povestit de cea mai rapidă mamă la împins căruciorul pentru copii. Ei bine, tăticii nu se lasă mai prejos şi doboară şi ei recorduri mondiale.

Este cazul britanicului Martin Steer, în vârstă de 40 de ani, care a reuşit să termine un semimaraton împingând în tot acest timp căruciorul în care se aflau copiii săi în vârstă de un an, gemenii Luke şi Nathan.

Trioul a trecut linia de finiş a Stevenage Half Marathon după 1h56min44sec, scrie upi.com. Evenimentul a avut loc pe 1 noiembrie, chiar de ziua gemenilor, dar recordul a fost recunoscut de Guinness World Record abia la sfârşitul lui 2015.

Ambii părinţi sunt pasionaţi de alergare şi au vrut să-şi continue pasiunea şi după naşterea gemenilor. “Am vrut doar să fac ceva de care băieţii să fie mândri în viitor şi a fost minunat că i-am putut implica şi pe ei în respectivul record”, a spus Martin Steer după cursă.

Gemenii au fost cuminţi şi au dormit pe aproape toată durata cursei, singurele momente când au dat semne de trezire având loc atunci când susţinătorii de pe margine îi încurajau prea zgomotos.

Încă un record mondial în familia Steer?

Soţia lui Martin, tot în vârstă de 40 de ani, îşi doreşte varianta feminină a acestui record, astfel că va încerca un semimaraton alături de gemenii ei în februarie 2016.

Pe lângă exemplul soţului ei, Sarah va mai avea ca reper şi recordul stabilit de americanca Nancy Schubring pe 15 septembrie 2001. Nancy devenea atunci cea mai rapidă mămică la împins căruciorul pe distanţa de semimaraton (1h30min51sec). Sarah va avea însă o sarcină mai grea, urmând să împingă un cărucior dublu, spre deosebire de Nancy.

Altfel de cărucioare, aceeaşi pasiune pentru sport

Există situaţii când cărucioarele nu sunt pentru bebeluşi, ci ascund poveşti tulburătoare. Vă îndemnăm să citiţi două astfel de exemple:

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments