Brăţara ce îndeamnă copilul la mişcare şi sport!

Cunoaştem beneficiile sportului cu toţii şi ştim că este un obicei pe care ar fi foarte potrivit să îl transmitem şi copiilor noştri. Copii care fac sport de mici vor păstra această deprindere de-a lungul întregii vieţi şi se vor transforma în adulţi activi şi sănătoşi.

Ce i-ai putea oferi copilului tău ca să îl ajute în acest sens? De ce nu o brăţară fitness care să îl încurajeze să facă şi mai mult sport.

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice a lansat recent o inedită brăţară de fitness pentru cei mici. Aceasta se numeşte Fitbit Ace, o brăţară creată pentru copii cu vârsta de la 8 ani în sus. Înregistrează în mod automat numărul de paşi parcurşi, minutele de activitate fizică, orele de somn şi ritmul cardiac.

Brăţara are o autonomie de până la cinci zile şi oferă mesaje de încurajare copiilor pentru a rămâne activi o perioadă cât mai lungă. Cu un design prietenos, braţara are curea reglabilă, e disponibilă în două culori (electric blue şi power purple) şi este rezistentă la apă, se arată într-o prezentare.

În cadrul aplicaţiei copii primesc diferite mesaje de încurajare şi mici premii atunci când îşi îndeplinesc obiectivele pe care le pot împărtăşii cu prietenii sau familia.

Brăţara Fitbit Ace este gândit pentru a transforma orele de sport în momente cât mai plăcute şi distractive pentru cei copii și pentru a inspira întreaga familie să adopte un stil de viață cât mai activ și sănătos.Totodată, prin folosirea produsului, se dorește scăderea sedentarismului, problema tot mai des întâlnită la tineri. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, rata obezităţii infantile este în creştere,  doi din trei copii fiind din ce în ce mai sedentari.

Fitbit Ace costă 99 euro şi este disponibil la precomandă.

Alte braţări inteligente asemănătoare  sunt: Garmin Vivofit Jr 2, KidFit, Adidas Zone, Kid Power Bând, Sqord Activity Tracker (mai multe detalii aici).

 

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments