Crosul Pădurii, gratuit pentru copii

Ajuns la a şaptea ediţie, Crosul Pădurii va avea loc pe 28 martie, în Parcul Tineretului din Capitală. În cadrul competiţiei vor avea loc şi două curse pentru copii: 4-7 ani, respectiv 8-13 ani. Taxele de participare la cursele de 500 m şi 1000 m sunt simbolice, constând în hârtie/maculatură pentru reciclare (minim 2kg).

Pe lângă cursele clasice de 500 m (4-7 ani) şi 1000 m (8-13 ani), vor exista şi trei curse pentru adulţi: de 5, 10 si 15 km.

Ţinuta recomandată: dacă anul trecut uniforma de alergare au fost pijamalele, anul acesta nu contează cum te îmbraci atâta timp cât îţi aduci zâmbetul cu tine şi îl păstrezi cât mai mult de la start până la finiş.

Eveniment caritabil. Participând la Crosul Pădurii susţii viaţa activă şi sănătoasă şi împădurirea sudului ţării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România prin proiectul Pădurea Copiilor.

Înscrieri. Data limită pentru înscrieri este 20 martie, ora 23:59. Înscrie-te online aici. Înscrierea copiilor este gratuită. Pentru finalizarea procesului de înscriere, optaţi pentru varianta de plată “Transfer Bancar”.

Detalii. Până la sfârşitul lui martie ţi se pregătesc antrenamente şi multe alte surprize. Mai multe detalii şi noutăţi găseşti pe site-ul Crosul Pădurii şi pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Sursă foto: facebook.com/CrosulPadurii

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments