Evenimente cadou de Moş Nicolae pentru prichindei

În weekendul 5-7 decembrie, Moş Nicolae lasă în ghetuţele SportPicilor 13 evenimente norocoase, aducătoare de roşu în obraji şi de voie bună: bătaie cu perne în amintirea lui Walt Disney, bouldering (preferabil în defavoarea căţăratului în copaci cel degrabă “provocatoriu” de gâturi rupte), alergare şi orientare (cu clopoţei sau costumaţi în Moş Crăciun), floretă şi sabie (ca în Cei trei muşchetari), înot (probabil în apă), spectacol ecvestru (plimbări gratuite cu Rudolph, un ponei aproape mutant, adică deghizat în ren), judo, dans sportiv.

În loc să-l lăsaţi să-şi rişte integritatea corporală urcând prin copaci, mai bine îl duceţi pe cel mic pe la Concursul de bouldering pentru copii, ce va avea loc pe 5 decembie, la sala de escaladă Galactic Gym Bucureşti.

Tot pe 5 decembrie, Aradul celebrează într-un mod “copilăresc” şi distractiv pe un om care şi-a dedicat întreaga viaţă pentru fericirea celor mici – Walter Elias Disney. Este vorba de evenimentul Pillow Fight – o bătaie cu perne de la care prichindeii nu ar trebui să lipsească.

Pe 6 decembrie, prichindelul poate participa la Moş Crăciun Aleargă, eveniment distractiv ce va avea loc la Mogoşoaia. Înscrierile se fac până pe 5 decembrie, iar taxa pentru copiii sub 14 ani este de 40 de lei.

Pe 5 şi 6 decembrie se desfăşoară Concursul internaţional de atletism Cupa LPS Iaşi, adresat tinerilor atleţi din categoriile copii 1 şi juniori 3, fete şi băieţi.

Între 5 şi 7 decembrie se desfăşoară, în Satu Mare, Cupa 1 Decembrie la floretă pentru copii. Concursul le este adresat copiilor cu vârste sub 12 şi sub 14 ani, respectiv sportivilor din categoria de vârstă sub 16 ani.

Pe 6 decembrie, în Bacău, se desfăşoară Cupa 1 Decembrie la judo. Concursurile se desfăşoară la categoriile de vârstă U16 ani şi U14 ani băieţi şi la categoriile U12 ani şi U10 ani fete şi băieţi.

Pe 6 decembrie are loc, în Târgu Mureş, Christmas Show – un spectacol ecvestru de Craciun. Din program: demonstraţie de dresaj în oglindă (prezentată de Moş Crăciun şi Crăciuniţe călare), ştafetă – o probă distractivă pentru copii, o probă de obstacole în tandem şi săritura în înalţime (până la 1,70 m). Cei mici se vor putea bucura de plimbări gratuite cu Rudolph, poneiul clubului, deghizat în ren, iar la finalul show-ului, Moş Crăciun va aduce cadouri. Copiii au acces gratuit la tot evenimentul, dar adulţii trebuie să-şi procure biletele până pe 1 decembrie (numărul de locuri este limitat).

În perioada 6-7 decembrie se desfăşoară, la Izvorani, Cupa de Iarnă la înot, pentru băieţi şi fete de 6, 7, 8 şi 9 ani.

În perioada 6-7 decembrie, cei mici sunt aşteptaţi în Sala de scrimă Floreasca din Bucureşti, pentru a participa la Cupa Riposta la sabie. Concursurile se desfăşoară pe categoriile sub 9 ani, sub 11 ani şi sub 13 ani.

În perioada 6-7 decembrie, în Timişoara, se desfăşoară Cupa Sprint la înot pentru copii.  Probele se desfăşoară pe o lungime de bazin (25 m), parcursă în stil liber, spate, bras, fluture, picioare craul, picioare spate, picioare bras şi picioare delfin. Premiile vor fi acordate la categoriile de vârstă 1999 şi mai mari, 2000-2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 şi mai mici.

Pe 7 decembrie vă îndemnăm să-i aduceţi pe SportPici la un fun run (cros în alergare). Clopoţei Gone Running va avea loc în campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Pe 7 decembrie are loc, în Padurea Hoia din Cluj, Cupa Moşului la orientare în alergare. Se va concura în proba de medie distanţă, pe categoriile de vârstă 10, 12, 14, 16, 18 şi mai mari.

Tot pe 7 decembrie, în Capitală, în deschiderea celei de-a doua zile a Cupei Generaţia 9 la dans sportiv, se desfăşoară întrecerile neoficiale la categoriile precompetiţional, debutanţi şi solo fete, adresate celor mai tineri dansatori, cu vârste între 4 şi 11 ani.

(foto: Radu Cristi)

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments