“Fiule, hai să te duc la o întâlnire pentru care o să îmi mulţumeşti peste 15-20 ani !”

   Ce ai vrea să fi când te faci mare ? – este o întrebare pe care toţi am primit-o la vârstă copilăriei şi pe care acum, că părinţi, o punem copiiilor noştri.

            Invitaţia din titlu este adresată de Andrei Roşu propriului fiu (dacă nu ar fi deja Ironman şi un exemplu pentru el) la întâlnirea pe care o va susţine sâmbătă – 11 ianuarie – în cadrul atelierului educativ/interactiv pentru copii “Cum ar fi să fii SPORTIV de IRONMAN?!” organizată de de Asociaţia “Când Voi Fi Mare” în magazinul Moş Ion Roată începând cu ora 10.00 (mai multe detalii aici).

             Cel mai important lucru pe care copiii îl vor afla de la Andrei, prin exemplul reuşitei lui de a deveni un Ironman, este faptul că vor vedea că este POSIBIL să devină ceea ce îşi doresc ei dacă au ambiţie, puţin curaj şi muncesc mult pentru asta.

    Andrei Roşu este fost component al trupei “Gaz pe foc”, mândru tătic a doi copii, soţ, angajat corporatist şi, pe lângă toate acestea, un sportiv amator foarte ambiţios – fiind primul român care a reuşit să termine un Triplu Ironman (pentru necunoscători: un Ironman este persoana care termină o cursă de triatlon compusă din 3.8km înot, 180km pedalat pe bicicletă şi 42km alergat, consecutiv, în aceeaşi zi ;-), deţine mai multe recorduri mondiale şi este un tip foarte motivat, determinat şi modest care ne poate inspira. Mai multe despre el găsiţi aici.

    Pe lângă determinare şi motivare, altă asemănare între Andrei şi Ironman, supereroul din desene (dacă copilul tău se aşteaptă să îl întâlnească acolo ;-) este culoarea roşie: pe Andrei îl cheamă Roşu – culoarea costumului supereroului. Dobândirea puterilor prin muncă este o altă trăsătură comună celor doi.

Sunt multe lucruri de spus despre invitatul atelierului “Cum ar fi să fii SPORTIV de IRONMAN?!”, dar cel mai bine va invităm să îl descoperiţi singuri, înscriindu-vă la: [email protected]

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments