Haiduci şi Domniţe, călare pe biciclete – AMÂNAT

Ciclism
2.1K
0

Programat pentru duminică, 11 octombrie, la Moara Vlăsiei, evenimentul Haiduci şi Domniţe a fost amânat din motive de siguranţă. Decizia a fost luată de organizatori ca urmare a prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru acest weekend. Duminică se anunţă ploaie, temperaturi scăzute şi vânt foarte puternic, făcând imposibilă desfăşurarea în siguranţă a activităţilor sportive în natură.

Data reprogramării evenimentului va fi anunţată în următoarele două săptămâni, acesta urmând să aibă loc nu mai devreme de 31 octombrie. Participanţii înscrişi în competiţia Haiduci şi Domniţe sunt rugaţi să păstreze numerele şi cipurile de concurs din pachetele primite, pentru a putea fi folosite apoi la eveniment.

Haiduci şi Domniţe va avea loc în Pădurea Surlari-Căldăruşani. La aproape 30 km de București, lângă localitatea Moara Vlăsiei, sute de haiduci şi domniţe călare pe biciclete se vor întrece pe mai multe trasee. Pot participa copii (peste 6 ani), adulţi, familii.

Taxă:

  • 25 lei – 6-13 ani
  • 95 lei – 14 ani şi peste

Competiţia se anunţă accesibilă atât pentru domniţele şi haiducii mai mici sau aflaţi la începutul curselor de mountain bike, cât şi pentru cei mai pricepuţi la gonitul pe cărări şerpuite în natură, călare pe biciclete. Se vor desfăşura 37 de curse pe două trasee variate:

  • unul Scurt de 16 kilometri (cu diferenţă de altitudine de +/- 20 metri)
  • unul Standard de 33 kilometri (cu diferenţă de altitudine +/- 40 metri)

Înscrierile vor fi redeschise ulterior programării noii date a competiţiei şi vă rugăm să urmăriţi noutăţile pe pagina de concurs de pe www.ridersclub.ro.

 

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments