Înscrie-ți copilul gratuit la Crosul Copiilor din cadrul Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Atletism
1.9K
0

Dacă copilul tău are vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani mai ai până pe 10 iunie să îl înscrii gratuit la Crosul Copiilor.

Pe 19 iunie la Poiana Brașov are loc Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, a VII-a ediție. Fie că te-ai înscris deja sau vrei doar să petreci un weekend la munte, adu-l și pe micuțul tău sportiv la Crosul Copiilor, un concurs dedicat celor mici, cu participare gratuită. Competiția se va desfăşura pe platoul de la Stâna Turistică şi va beneficia de arbitraj şi numere de concurs separate de restul maratonului.

Pot participa copii cu vârste între 5 şi 13 ani, care sunt împărţiţi pe 3 categorii de concurs:
• Vârsta între 5 – 8 ani: 250 m;
• Vârsta între 9 – 11 ani: 500 m;
• Vârsta între 12 – 13 ani: 1000 m;

Toţi copiii sub 14 ani vor fi însoţiţi la înscriere de un părinte sau de un tutore, profesor, care va semna declaraţia de consimţământ a părinţilor, prin care sunt de acord cu participarea copilului în competiţie.

Toţi micuții participanţi vor primi numere de concurs, iar finaliștii vor fi premiați cu medalii. După festivitatea de premiere, copiii se vor bucura de un spectacol inedit cu personaje din desene animate și pe lângă multe alte surprize vor putea cânta și dansa pe muzica lui Smiley, care promite un concert plin de energie la Stâna Turistică.

Toate fondurile strânse din taxele de participare ale adulților vor fi donate Comitetului Paralimpic Român și vor fi utilizate pentru susținerea sportivilor paralimpici români la Jocurile Paralimpice de la Rio, din septembrie 2016.
Partenerii strategici din acest an sunt Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția de Sport a Județului Brașov, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Ro Club Maraton, Aqua Carpatica, MedLife, Tymbark, World Class, Smile Experts, Easy Plast, Generali, Buff, Terapie prin Mișcare, Alucro, Bucharest Running Club, Weissman, Futuro, Semimaraton Iași, Bucharest Marathon Raiffeisen Bank, Bucharest Running Club, Ultimate Mudness.

Partenerii media sunt: Europa FM, HotNews.ro, CSR Media, Eva.ro, DoingBusiness.ro, News.ro, Ziare.com, 36fit.com, Auto Motor și Sport, Men’s Health, National Geographic România.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul www.maratondhl.ro.

Vă așteptăm la Start!

KV _RO

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments