Înscrieri gratuite pentru Cursa Copiilor la Maratonul Brașov 2016

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Atletism
2.1K
0

Cei mici sunt invitați și anul acesta să alerge la Cursa Copiilor dedicata special lor din cadrul Maratonul Brașov 2016. Pe 29 mai, în Piaţa Sfatului sunt așteptați peste 350 de SportPici să ia startul la unul din traseele de 500m și 1 km.

Zona de start și finish va fi în centrul orașului, în Piața Sfatului, cu traseul în jurul Pieței. Cursele de copii vor avea loc în ziua evenimentului, având starturi după terminarea curselor adultilor începând cu ora 16:30.
Programul complet pe site-ul oficial maratonulbrasov.ro

Cursele copiilor se vor desfasura pe urmatoarele categorii de vârstă și distanțe, având starturi separate:
– copii 4-5 ani (fete; baieți) – 500m
– copii 6-8 ani (fete; baieți) – 500m
– copii 9-11 ani (fete; baieți) – 1km
– copii 12-14 ani (fete; baieți) – 1km

Nu există taxă de participare. Înscrierile online se fac pana la data de 22 mai în limita locurilor disponibile, la fata locului.

Încurajam fiecare copil să vină la ridicarea kitului cu o jucarie pe care să o doneze cauzei de caritate a evenimentului.

Participantii copii 4-14 ani la cursele copiilor vor fi insotiti la inscriere si ridicarea numarului de concurs de un parinte care va completa si semna declaratia de inscriere prin care isi va da acordul pe proprie raspundere ca este apt copilul din punct de vedere medical pentru participarea la competitie, in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui martor.

Inscrierea si validarea copiilor se poate face si de catre profesorul de sport sau un reprezentant al scolii pe baza unui tabel completat cu datele copiilor si semnat de conducerea scolii prin care isi da acordul cu privire la participarea copiilor la cros.

Copiii vor alerga singuri, fara sa fie insotiti de parinti.

Pentru cursa copiilor clasamentelele se fac in ordinea sosirii. Se vor intocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de varsta si sex.

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare cursa si categorie. Festivitatea de premiere va avea loc in zona de desfasurare a evenimentului, la start /sosire. Pentru ora exacta va rugam sa consultati pagina de program oficial a evenimentului.

CIP_6199 DSC_1425

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments