Invitație de 1 iunie la concursul de pedalat Rocket Bike Fest din Cernica

Ciclism
2.5K
0
concurs rocket bike

 

concurs rocket bike mic

 

Băieţii mei sunt nerăbdători se mergem la următorul concurs de “bicicletat” Rocket Bike Fest la Cernica pe 1 iunie. Avem mai multe motive pentru acest lucru: ne plac plimbările în natură; Filip e deja la al 4-lea concurs de pedalat şi a început să prindă gustul; va fi prima oară când mergem în Cernica şi nu în ultimul rând, prin plata taxei de înscriere, aducem o mică contribuţie Asociaţiei HelpAutism care susține programe de integrare a copiiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist (fondurile colectate din taxă de înscriere vor fi direcţionate către această asociaţie).

Până vineri – 31 iunie îţi poţi înscrie copilul aici la următoarele categorii: copii 3-10 ani (cu biciclete şi triciclete, distanţa aproximativă 300m); family – copii până în 14 ani însoţiţi de unul din părinţi (distanţa 8km). La categoriile hobby (25km) şi elite (50km) destinate adulţilor pot participa şi copii între 15 şi 18 ani cu acordul scris al părinţilor. Traseele le găsiţi aici.

   Taxa de participare este de 20 lei pentru copii, pentru celelalte categorii 60 lei până pe 30 mai inclusiv şi 80 lei pe 31 mai. Se achită numerar la magazinul BikeExpert din Şoseaua Pantelimon nr 94. Tot de aici se ridică şi kitul de concurs joi – 30 mai între orele 10 şi 20. Cei care se înscriu vineri vor lua kitul în ziua concursului la locul de start.

Organizatori sunt Asociaţia HelpAutism şi BikeExpert. Programul competiţiei îl găsești aici. În ziua concursului, în intervalul 12.30 – 14.00 se vor organiza programe speciale dedicate copiiilor. În Parcul de Aventură Phoenix, gazda concursului, vei putea găsi şi alte alternative de distracţie pentru copii şi nu numai ;-)

Noi vom participa la primele 2 categori şi sperăm să te întâlnim acolo.
Copilul tău cum va petrece de 1 iunie ?

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments