La Riders Club ne invită să pedalam în familie la Ziua B

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Ciclism
2K
0

La început de aprilie, Riders Club, vă invită la ZIUA B, un maraton de MTB în Padurea Cernica, cu startul startul din centrul expozitional Exporom, la doar 4 km de staţia de metrou Pantelimon. Pentru ca cererea a fost semnificativă, începând de anul acesta copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani vor putea şi ei la evenimentele de ciclism, însoţiţi însă de un adult. Primul eveniment la care pot participa aceştia este ZIUA B – cel mai important maraton de ciclism Riders Club al anului 2014.

Vremea se anunţă frumoasă, traseul va fi unul provocator pentru copii, astfel că 12 aprilie 2014 va fi o zi numai bună pentru biciclit în familie!

Ca element de noutate, cu ocazia acestui prim eveniment, dupa start, traseul va continua cu o portiune de 3 km ce va presupune defilarea participanţilor în pluton compact, pe DN3 (Calea Dobrogei).

Cum pot participa sportpici la evenimentele Riders Club?

Deşi adultul şi copiii vor pedala împreună pe acelaşi traseu, fiecare participant va trebui sa deţină un cont distinct pe site, cu adrese de e-mail diferite şi să se inscrie individual, copiii în cursa competitivă, iar adultul, în cea de agrement.

Rezultatul copilului se va calcula atât în clasamentul de performanţă, cât şi în cel de activitate, în vreme ce timpul adultului se va lua în considerare doar în clasamentul de activitate.

Taxa de participare pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani este de 50 lei, iar pachetul de concurs va putea fi ridicat doar de catre adult, acesta fiind şi cel care va trebui sa predea o Declaraţie pe propria raspundere semnată de părinte (tutore) pentru minorul participant la cursă.

Minorii cu varsta de cel puţin 14 ani pot participa neînsoţiţi în cursă, însă doar dacă predau, la ridicarea numarului de concurs, Declaraţie pe propria raspundere semnată de părinte (tutore). Detalii complete privind înscrierile şi taxa de participare se gasesc pe site-ul evenimentului ZIUA B.

Dupa Ziua B, pentru copii, anul competiţional va continua, rând pe rând, cu:

Toate aceste competii au şi varianta de traseu scurt, pe care pot pedala riderii intre 6 si 14 ani.


Riders Club este cea mai mare comunitate a pasionaţilor de ciclism din România, diferenţiaţi pe niveluri de abilitate, care participa la evenimente distractive dedicate lor în toata ţara, pe durata unui întreg sezon. La baza sistemului se află platforma online www.ridersclub.ro, care centralizează întreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider înscris (indiferent de vârstă), pagina fiecarui eveniment din calendar şi clasamentele generate pe niveluri de abilitate sunt principalele functionalităţi care vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului. Intregul calendar Riders Club 2014 este disponibil pe www.ridersclub.ro.

Indiferent ca esti incepator sau sportiv profesionist, poti sa te bucuri de evenimentele Riders Club in toata tara.

Spor la antrenament!

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments