Mă mişc prin joacă, respir în natură

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Jocuri de miscare
2.6K
0

Asociaţia “minute DE mişcare” şi CalendarulMagic.ro vă invită pe platoul Poligonului din comuna Floreşti, judeţul Cluj, în data de 24 mai 2014, ora 10.30 la un eveniment cu şi în aer curat. Intrarea este liberă.

Primul eveniment din campania “Mă mişc prin joacă, respir în natură”, campanie de promovare a mişcării şi sportului în rândul părinţilor şi copiilor se numeşte “Poveşti cu aer curat”. Campania îşi propune să atragă copiii la momente de mişcare din faţa calculatoarelor şi televizoarelor, prin joacă. Proiectul nostru le oferă o variantă care îmbină utilul cu plăcutul. Activităţile în care se folosesc jocurile de mişcare sunt atractive şi îndrăgite cu uşurinţă de copii. Jocurile de mişcare îşi aduc contribuţia la formarea capacităţilor organizatorice, de control şi autocontrol.

Am decis să iniţiem o campanie în care să propunem tot felul de metode de mişcare, dar în special care sunt la îndemana oricui.Evenimentele din această campanie se vor derula periodic, în funcţie de anotimp desfăşurându-se în aer liber sau în interior.

Programul va începe cu un moment de gimnastică de înviorare, susţinut de Alina Manolea, instructor de gimnastică şi balet la Clubul Sportiv Hayashi Activ din Floreşti, judeţul Cluj, apoi se va desfăşura un ciclu de exerciţii sportive, organizate de Adrian Muntean, preşedintele Asociaţiei Sportive “minute DE mişcare” şi programul se va finaliza cu o serie de jocuri de mişcare, desfăşurate de Csaki Liliana, administratorul sitului pentru copii CalendarulMagic.ro

De data aceasta campania se va desfăşura în două oraşe frumoase din Romania: Braşov şi Cluj, din această cauză o putem considera dublu eveniment. Asociaţia “Happy Moms” vă asteaptă în data de 24 mai în Braşov la un eveniment cu biciclete, role şi cu voia bună în buzunar.

Părinţii din Braşov se vor întâlni cu bicicletele şi cu puii la ora 9:30 în Piaţa Sfatului de unde va fi plecarea pe traseul: Piaţa Unirii – Parcul Central. Ca semn al veseliei şi feminităţii, dar şi al reînvierii tradiţiilor, propunem o ţinută chic, asortată cu un element tradiţional: ie, brăţară cusută cu motive naţionale, brău, gentuţă sau orice alt accesoriu în stil etno. La ora 10.00, BeBe Rostogol se va ocupa de gimnastica veselă a mămicilor şi copiilor. ACSS la ora 10.30 în paşi de dans şi cu un flash mob va întreţine energia participanţilor. Iar la ora 11.00, CS Braşovia va aduna ropote de aplauze prin demostraţia de gimnastică. Extragerea câştigătorilor tombolei va avea loc la ora 11.15. Banii strânşi din vânzarea biletelor de tombolă, vor fi donaţi integral pentru 3 mame cu venituri modeste şi copiii lor. Valoarea unui bilet la tombolă este de 5RON. Plecarea spre Piaţa Sfatului, va avea loc la ora 11.30, unde se va savura o prajitură oferită de Friends Lounge.

ORGANIZATORI: minute DE miscare, Happy Moms, CalendarulMagic.ro

SPONSORI: GrădiniţaPrietenii LuiMickey, Copy Center Floreşti, Quality Maintenance, Piticoţii Disney

PARTENERI MEDIA: UZINA DE DUME – Radio Impuls, florestistiri.ro (cotidian electronic de ştiri şi informaţii), Un părinte mai bun, sportpici.ro,clujlife.com, THEVENTS.ro, cluj.com, welcome2cluj, Portal evenimente copii,Edu-News.ro, OrasulCluj.ro, moneystreet.ro

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments