Mai sunt doar cateva zile in care va puteti inscrie cu copiii la Prima Evadare si Cupa Tabere cu Suflet MTB de la Comana

Ciclism
2.4K
1

Prima Evadare va avea loc pe 12 mai şi este un concurs de ciclism prin poteci de pădure şi drumuri de ţară pe o distanţă de 55km între Pădurea Băneasa şi Snagov. Până pe 11 mai vă puteţi înscrie aici cu copilul la categoria Familie (copil+părinte) şi achita taxa de 120 lei. Această categorie va fi ultima care va pleca de la start (startul şi traseul este comun) că să se evite îmbulzeala creată de grosul plutonului. Va fi foarta multă lume (până în acest moment sunt peste 2400 de participanţi înscrişi) şi vă recomand să aveţi rezerve pentru hidratare, cremă anti-solară şi anti-insecte. În cazul în care va ploua este indicat să citiţi sfaturile de aici. Concursul este la a 5-a ediţie, organizarea se anunţă fără cusur (am participat anul trecut şi n-am avut de ce să mă plâng). Anul trecut m-a impresionat un puşti de 6 ani care a trecut linia de sosire împreună cu tatăl lui (fiecare pe bicicleta lui :-) iar până la anul sper ca fiul meu cel mare să se antreneze suficient ca să nu mai particip singur ;-).

Cupa Tabere cu Suflet MTB (fostul Comana Bike Fest) de la Comana se desfăşoară pe 18 mai în Parcul Naţional Comana (la 30km de Bucuresti). Copiii vor pedala pe distanţa de 10km iar startul şi traseul va fi separat de al adulţilor. Vă puteţi înscrie copiii aici până vineri – 10 mai; taxă este de 25 lei iar dacă vreţi să pedalaţi alături de el plătiţi 15 lei suplimentar (altfel nu veţi avea voie pe traseu, decât pe margine). Categoriile copiiilor vor fi din 2 în 2 ani, concursul este la a 5-a ediţie şi din mărturiile câtorva participanţi de la ediţiile anterioare organizarea va fi la înălţime. Va fi prima oară când mergem în Comana şi suntem foarte nerăbdători.

Rocket Bike Fest este alt concurs de ciclism care se va desfășura în pădurea Cernica pe 1 iunie. Este la prima ediție, înscrierile le puteţi face aici iar traseul copiiilor este separat de cel al adulţilor. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate catre Asociația HelpAutism în scopul susținerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism, situat pe Str. Delea Nouă nr. 36 sector 3. Despre acest concurs voi reveni cu detalii într-un articol dedicat.

La Comana si Cernica voi pedala alături de fiul meu Filip așa că ne vedem acolo (la Prima Evadare particip fără el) ! Tu la ce concurs de padalat te duci cu copilul tău ?

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments