Maratonul Iepurașilor: Concurs pentru micii bicicliști

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Ciclism
2K
0

Maratonul Iepurașilor este un concurs de biciclete destinat copiilor organizat pe 27 aprilie de Asociația Biciclistul.ro impreuna cu Prima Evadare. Este un concurs prietenos, cu un traseu cu grad mic de dificultate, care are ca scop promovarea sportului în rândul copiilor și stimularea spiritului competițional.

Concursul face parte dintr-o eveniment mult mai larg, care se numește Fabrica Iepurașilor.

Categoriile de vârstă vor fi:
5-6 ani
7-8 ani
9-10 ani
11-12 ani

Traseul pe care se va desfășura concursul are aproximativ 1,2 km și este gândit de către reprezentanții Prima Evadare, cel mai popular concurs de cross country din România.

Prima categorie de bicicliști juniori (5-6 ani) va parcurge o singură dată traseul, celelalte categorii vor pedala două ture (2,4 km).

Fără roți ajutătoare

Traseul va avea o urcare care va urca pulsul micuților spre culmile gloriei, total practicabilă, pentru că am testat-o cu mai mulți copii, de diverse vârste. Trebuie să știți, însă, că în concurs nu vor fi acceptați decât bicicliști care nu se folosesc de roți ajutătoare.

Diplome și medalii

Toți copiii vor primi diplomă de participare și medalii, special create pentru acest concurs. În plus, vom avea premii pentru câștigători și premii care vor fi acordate prin intermediul unei tombole. Vom reveni cu detalii, pentru că încă suntem în discuții cu potențialii sponsori.

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments