Mare + vacanta + tenis = Cupa Bucovina

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Tenis
2.3K
0

Sport, soare si plaja cat incape pentru toata lumea pe 2 august, la Mamaia

Daca e vara si marea ne cheama, iar invitatia vine intr-un pachet atragator ce combina pasiunea pentru sportul alb, cu plaja si portii bune de balaceala, atunci nu putem decat sa spunem: da!

T10_Mamaia_1

Membrii Tenis10 sunt invitati sa intre in joc si sa lupte pentru Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy, ce va avea loc in 2 august 2015 la Tenis Club IDU, si totodata sa se bucure de un weekend insorit la Mamaia. Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, pe pagina Circuitului Tenis10 dedicata acestui eveniment, iar pentru a va inregistra dati click aici.

Sunt asteptati 70 de pici sa dea curs invitatiei la sport si distractie la traditionalul turneu Platinum de pe litoral din cadrul Circuitului Tenis10, destinat copiilor pasionati de sportul alb cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani. Evenimentul se va organiza pentru toate cele trei niveluri de joc: rosu, portocaliu si verde.

T10_Mamaia_2

Copiii vor avea parte si de cateva momente de distractie in gasca pe terenul de tenis. Vorbim de ora deja cunoscuta sub denumirea de „Racheta fermecata”, oferita de Tenis Club IDU, in care isi vor inmuia degetelele in vopsele colorate si isi vor expune apoi cat mai bine pe hartie talentul la pictura.

Bucovina, in calitate de sponsor oficial al turneului, va oferi apa numai buna pentru racorirea spiritelor la meciurile de tenis si invita copiii si parintii sa descopere lumea Bebe Bucovina. Alaturi de Tenis10 sunt sponsorii oficiali: Plafar, Poieni si Reteaua de Sanatate Regina Maria, Abbara, Wilson si Head, iar magazinul oficial este Tennis Warehouse Europe.

T10_Mamaia_3

Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului Tenis10, va fi alaturi de pusti si ii va incuraja sa demonstreze cata pasiune exista pentru tenis. Turneul de pe litoral este sustinut de eJobs, campionul in recrutarea online, si de partenerii media principali INGA Media si Sportnews, dar si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sportpici.ro, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Sportivity.ro si Edu-News.ro.

Va asteptam pe litoral cu sport si distractie!


Despre Circuitul Tenis10:

Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica al copiilor pe categorii de varsta. ITF a catalogat acest proiect ca fiind “unul dintre cele mai bine coordonate si cele mai profesioniste programe pentru copii existente la nivel mondial, iar Tenis10 a fost nominalizat ca Finalist al European CSR Awards 2013! In prezent, copiii din toata tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Tinta MPG este de a avea peste 7.000 familii active in Tenis10, pana la sfarsitul acestui an. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Article Tags

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments