Marşul bebeluşilor activi şi crosuri pentru părinţi şi copii în Titan

Atletism
5.2K
3

Imaginaţi-vă un copil şi un părinte, legaţi printr-o panglică, de mână. Şi gândiţi-vă că SportPiciul are între 2 şi 11 ani şi e dornic să alerge: gratis, pentru a fi sănătos şi pentru a câştiga premii. Dacă locul unde aţi proiectat aceste gânduri seamănă cu Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) din Bucureşti, atunci în mod sigur aţi aflat de crosurile pentru copii şi părinţi Campionii Sănătăţii, pe care Ro Club Maraton le organizează sâmbătă, 6 iunie. Dacă prichindelul are până la 2 ani, nu-i nimic! Pentru asta există wrap, sling sau port-bebe şi pentru asta a fost inventat Marşul Bebeluşilor Activi.

Loc de întâlnire: intrarea în Parcul IOR (Al.I. Cuza) de la intersecţia Baba Novac cu Câmpia Libertăţii, pe aleea din spatele statuii lui Cuza, ora 10:30. Înscrierile încep la ora 9:30 şi se continuă până la ora 10.

Categorii de vârstă (după vârsta copiilor)

 • acest concurs se adreseaza în egala măsură copiilor şi părinţilor; se va alerga pe categorii de vârstă, până la 11 ani, în perechi copil + părinte, legaţi printr-o panglică (de mână)
 • copii cu vârste cuprinse între 0-2 ani – probă necompetitivă – Marşul Bebeluşilor Activi
 • copii cu vârste cuprinse între 2-3 ani (05.06.2011 – 06.06.2013)
 • copii cu vârste cuprinse între 4-5 ani (05.06.2009 – 06.06.2011)
 • copii cu vârste cuprinse între 6-8 ani (05.06.2006 – 06.06.2009)
 • copii cu vârste cuprinse între 9-11 ani (05.06.2003 – 06.06.2006)
 • vor exista starturi separate pentru băieţi şi fete, în funcţie de categoriile de vârstă!

Cadouri, premii

 • Se acordă diplome şi premii primelor trei cupluri părinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de vârstă).
 • Toţi copiii care participă la cros vor primi cadouri din partea partenerilor şi medalii.
 • Tombolă cu premii la Marşul Bebeluşilor Activi.

Marsul Bebeluşilor Activi

 • este dedicat copiilor până la 2 ani
 • începând cu ora 11, părinţii pot participa împreună cu copiii lor cu vârste până la 2 ani la acest marş care presupune parcurgerea la pas a unei distanţe de 2-300 metri, având copilul în wrap, sling sau port-bebe
 • nu este o probă competitivă, deci nu se vor acorda premii locurilor 1, 2, 3, însă toate cuplurile vor participa la tombola cu premii dedicată acestei categorii
 • nu se admit cupluri părinte – copil în cărucior

Voluntariat. Se spune că cine face voluntariat la crosurile pentru copii va avea numai de câştigat în viaţă (în special la Loto; excepţie fac cei care sunt prea zgârciţi pentru a cumpăra măcar un bilet). În plus, voluntarul de care vorbim va avea parte de 7 ani de prosperitate: dacă este alergător îşi va doborî recordurile personale mai des decât se strică scările rulante de la Universitate, dacă este femeie va prinde mereu buchetul la nunţi, dacă este zgârcit sau lefter va câştiga mereu participări gratuite la tombolele de la Sunday Titan Run. Astfel, cei 7 ani de prosperitate şi succesul la Loto vă sunt garantate dacă veniţi sâmbătă, 6 iunie, ca voluntari la crosurile Campionii Sănătăţii. Vă rugăm întâi să completaţi formularul pentru voluntariat şi vă aşteptăm la faţa locului sâmbătă, de la ora 8:45.

Click pentru a vedea regulamentul competiţiei.

Aici puteţi vedea imagini de la prima ediţie şi de la a doua ediţie a crosului Campionii Sănătăţii.

Organizatori. Evenimentul este organizat de Ro Club Maraton şi de Asociatia Emovere, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 Bucureşti.

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments