Medaliile juniorilor români la Europenele de Haltere

Haltere
2K
0

Singura situaţie în care încurajăm pasiunea pentru metalele preţioase, mai ales dacă vine vorba de sportpici, este legată de competiţii. Mai mult ca oricând, vă îndemnăm să citiţi mai jos fiecare nume şi fiecare medalie obţinută de tinerii noştri în octombrie, la Europenele de Haltere de la Klaipeda (Lituania). Pentru că o merită!

  • La junioare, Florina Sorina Hulpan a câştigat două medalii de aur şi una de argint la categoria 69 kg.  Hulpan a câştigat aurul la smuls, cu 100 kg. La aruncat, românca a obţinut medalia de bronz, cu 122 kg. La total, ea a ocupat prima poziţie, cu 222 kg.
  • Andreea Aanei (categoria + 75 kg) a câştigat la total, cu 247 kg, obţinând aurul atât la stilul smuls (111 kg), cât şi la aruncat (136 kg).
  • Doru Ilie Stoian (juniori, cat. 77 kg) a obţinut o medalie de aur (smuls) şi una de argint (total).
  • Loredana Heghiș a câştigat două medalii de bronz, la aruncat şi total, în limitele categoriei 58 kg (Under-23).
  • La Under-23, în limitele categoriei 63 kg, Mariana Dumitrache a luat argintul la smuls, cu 83 kg, bronzul la aruncat, cu 103 kg, şi tot bronz la total, cu 186 kg.
  • Tot la La Under-23, Bianca Ioniţă a cucerit bronzul la smuls, cu 83 kg, argintul la aruncat, cu 109 kg, iar la total a luat tot argint, cu 192 kg.

(sursa: agerpres.ro)

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments