Pe 1 iunie Rocket Bike Fest te invita la pedalat

Duminică 1 iunie Asociaţia Help Autism şi Bike Expert va invită la concursul de pedalat  Rocket Bike Fest în  Parcul de Aventuri Phoenix din pădurea Cernica.

Ajuns la cea de a treia ediţie concursul are 4 categorii:
1.Copii – cu vârsta între 3 şi 10 ani cu subcategoriile tricicletă, bicicletă cu sau fără pedale sunt aşteptaţi să se înscrie la competiţia dedicată vitejilor. Vitejii vor fi încurajaţi de părinţi şi spectatori pe tot parcursul micului traseu amenajat în Parcul de Aventură Phoenix.
2.Family (9km) – Traseu family va avea o lungime de 4,5 km şi va fi parcurs de 2 ori. Copiii cu vârstă de până la 14 ani sunt invitaţi să se înscrie la această categorie însoţiţi de cel puţin unul din părinţi
3.Hobby (25km) – Traseul în lungime de 12.5 km va fi parcurs de două ori.
4.Race (50km) – Buclă de 12.5 km va fi parcursă de 4 ori. Startul şi cursa pentru “Race” vor fi separate de celelalte categorii, pentru a permite riderilor să se desfăşoare în voie.

Te poți înscrie până sâmbătă (inclusiv) aici iar programul îl vezi aici. Toate fondurile strânse prin taxa de participare se vor direcţiona către programele de recuperare a copiiilor cu tulburări din spectrul autism.
După ce am participat cu copiii la primele două ediţii îl apreciez în continuare ca fiind unul din cele mai bine organizate concursuri (motivele le poți reciti aici) pentru că este gândit că o sărbătoare pentru copii cu o mulţime de alte activităţi vesele  pe lângă pedalat. Ca să ai un tablou mai complet te invit sa vizionezi aici un review al edițiilor precendente.

Concursul desfăşurându-se în pădure, după o perioadă în care au fost multe ploi, recomand (din experienţele precedente) să folosești soluţii anti-insecte (gen Autan) şi pantaloni şi bluză cu mânecă lungă.

Spor la pedalat !

 

 

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments