Pe 20 septembrie Sporpicii aleargă in Baneasa

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Atletism
1.8K
0

În Săptămâna Europeana a Mobilitatii, 15-21 septembrie, vă recomandăm un weekend în mișcare cu cei mici. În pădurea Băneasa, va avea loc RUNFEST 2014, un eveniment sportiv aflat la ediția cu numărul doi, unde puteți alerga împreună cu cei dragi, familia și prietenii la una dintre probele între 2 și 15 kilometri, individual sau în ștafetă.

Sportpici până la 13 ani, inclusiv, au o probă special destinată lor pe distanța de 2 kilometri. Traseul este realizat în cea mai mare parte pe asfalt iar la final cei mai fâșneți vor fi premiați pe categoriile 8-10 ani și 11-13 ani, bineînțeles separat pe băieței și fetițe.

Sportpici juniori (între 14 și 17 ani, inclusiv) au un traseu pentru puterilor lor: 5 kilometri. Traseul reprezintă o tură din traseul adulților. Acesta îmbină zonele de asfalt cu cele din padure, iar mai multe detalii despre acesta găsiți pe site-ul oficial: http://www.runfest.ro/ro/ghid/traseu.

Route 2,721,913 – powered by www.runmap.net

Pentru familiile sportive există și o cursă specială. La cursa Familie pot participa echipe este compuse din 2 participanti (un adult și un copil) ce vor alerga împreună o tura de traseu (5 Km). Timpul luat in considerare pentru realizarea clasamentului final este calculat prin adunarea timpilor obtinuți de membri unei echipe.

Inscrieri


Pentru a-ți asigura un loc la ediția 2014 a concursului RUNFEST este necesar să te înscrii la una dintre cursele disponibile completând formularul online: click aici.

Înscrierile sunt deschise între 30 iulie – 17 septembrie 2014.

Taxa și kitul de participare

Taxa de participare diferă în funcție de momentul înscrierii, iar pentru concurenții minori acestea sunt:

Perioada de achitare a taxei Taxa
Pana pe 31 august 35 Lei
1 septembrie – 14 septembrie 45 Lei
15 septembrie – 17 septembrie 55 Lei

Pachetul de concurs este format din:
-Tricou de bumbac inscriptionat RUNFEST;
-Numar de concurs si cip de cronometrare;
-Voucher Gold Nutrition (20 Lei);
-Voucher Utok (50 Lei);
-Bere Ursus Cooler fara alcool (dupa cursa, doar pentru adulti);
-Medalie de finisher (dupa cursa).

Mai multe detalii despre pachetul de concurs și taxe pe pagina oficială: http://www.runfest.ro/ro/page/pachet-de-concurs-taxa-de-participare

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments