Peste 1.300 de rideri mari şi mici se pregătesc de aventura La Broaşte

La Broaste traseu 4_ foto Daniel MandacheMai aveţi o săptămână pentru a vă înscrie în concursul de ciclism La Broaşte de la Căldărușani. Evenimentul a fost reprogramat pentru 26 iunie 2016, din cauza ploilor și a vremii instabile din luna mai.  Concursul se va desfăşura aşa cum a fost planificat inițial. Astfel, duminică, 26 iunie, vor avea loc în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate în zona pădurilor Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 kmStandard – 23 km și Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Copiii, însoțiți de părinți, dar și participanții la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii, la ora 09:00. Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor lua startul separat începând cu ora 11:30, fără să își facă griji că vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei anterioare.

Toate înscrierile și plățile efectuate pentru concursul La Broaște rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. În cazul în care concurenții deja înscriși nu și-au ridicat pachetele de concurs, aceștia o vor putea face în săptămâna evenimentului, conform noului program care va fi anunțat pe site-ul oficial și va fi comunicat și pe pagina Facebook Riders Club.

Înscrierile sunt deschise până miercuri, 22 iunie, și se realizează online pe pagina dedicată concursului La Broaște pe www.ridersclub.ro. Pentru a accesa direct pagina evenimentului click aici.

După această cursă, pe 29 iunie, va avea loc prima extragere a Tombolei cu premii oferite de BOSCH, destinată doar participanților care au luat parte la cel puțin două dintre cele patru evenimente organizate, de la începutului anului, de Riders Club: Urban Trail XCC, Ziua B, Topoloveni Summer Tour și La Broaşte.

Foto: Daniel Mandache

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments