Prima alergare

Atletism
2.5K
0

Prima competiţie pentru Ana a noastră a fost la Cozia Junior în 2012. A fost un moment de neuitat atât pentru noi cât şi pentru ea. Cu emoţie, strângându-l pe Adrian de mână s-a alăturat celorlalţi copiii la start. Majoritatea copiilor de la categoria Anei, având între 3 si 6 ani, erau un pic nelămuriţi despre ce urma să se întâmple.

Organizatori au avut o idee genială: au pus un băiat cu tricou albastru să alerge înaintea lor, astfel copii au înţeles foarte rapid ce au de făcut şi care este traseul pe care îl au de urmat. Un lucru foarte bun a fost şi faptul că cei mai mici dintre copii au putut fi însoţiţi de un părinte. Încurajaţi de ceilalţi alergători s-au lansat în cursă. Dacă la început Ana l-a strâns tare pe tătic de mână, după primii zeci de metri i-a dat drumul spunând că vrea să alerge mai repede.

A trecut linia de sosire cu un zâmbet larg şi a strigat “Tati mai vreau să mai alerg!” A fost foarte mândră de medalia si tricoul pe care le-a primit, atât de mândră încât nu a fost chip să o conving să dea jos tricoul timp de două zile.

Cozia Junior face parte din Cozia Mountain Run, eveniment organizat în data de 6 iulie 2013 de către Asociatia PEGAS TRIATLON CLUB si Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, cu susţinerea Administraţiei Parcului Naţional Cozia, evenimentul având drept scop:

1. promovarea: alergării şi drumeţiei montane; Parcului Naţional Cozia; monumentelor şi lăcaşurilor de cult din centrul ţării; tradiţiilor şi obiceiurilor locale; staţiunii balneoclimaterice Călimăneşti-Căciulata

2. strângerea de fonduri în scop umanitar.
Cozia Junior este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani.

Înregistrarea copiilor se face vineri, 5 iulie (între orele 17:00 si 22:00) şi sâmbătă, 6 iulie (între orele 11:00 – 14:00).

Copiii vor fi înscrişi în prezenţa unui părinte/tutore/însoţitor, care va completa o declaraţie de responsabilitate.

Înscrierea copiilor este gratuită!

Categoriile de vărstă sunt:
– 3 – 6 ani – Distanţa: 250 m
– 7 – 10 ani – Distanţa: 500 m
– 11 -14 ani – Distanţa: 750 m
– 15 – 17 ani – Distanţa: 1000 m

Toţi copiii care trec linia de sosire vor primi medalia de participare!

Cozia Junior zambet

Vrei să-i faci o bucurie copilului tău?

Înscrie-l la un concurs de alergare! Zâmbetul de la final este nepreţuit!

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments