SportPicii învaţă să pedaleze şi să devină karate kids

Duminică, 28 septembrie, în Parcul Crângaşi din Capitală, cei mici pot învăţa să meargă pe bicicletă în cadrul evenimentului caritabil Învaţă să pedalezi!. Marţi, 30 septembrie, picii din şase orase ale României sunt invitaţi la selecţia naţională Karate Kids.

Evenimentul Învaţă să pedalezi! se va desfăşura între orele 15:00 şi 19:00. Participarea este liberă.

În primă fază, scopul evenimentului este de a învaţa să pedaleze 50 de copii instituţionalizaţi din sectorul 6 (cărora le vor fi donate 10 biciclete). Invitaţia este deschisa însă şi pentru copiii bicicliştilor şi ai prietenilor lor.

Marţi, 30 septembrie 2014, în şase oraşe din România are loc selecţia naţională Karate Kids. Selecţia se adresează copiilor din clasele I-IV, cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani. Va exista şi o secţiune specială pentru copiii cu dizabilităţi, cu vârste de la 8 la 12 ani.

Probe:

  • parcurgerea unui circuit utilitar aplicativ – un fel de cursă cu obstacole în care aceştia vor executa rostogoliri, vor trece printre jaloane, vor bate mingea, vor sări cu genunchii la piept, vor trecere pe sub un obstacol, vor merge pe băncuţă, vor sări în interiorul şi exteriorul unei scăriţe şi vor încheia cursa alergând în viteză maximă până la linia de sosire
  • de asemenea, micii sportivi vor sări în lungime de pe loc, vor face flexii abdominale din culcat şi flexii ale picioarelor din poziţie verticală

Unde: Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Constanţa, Timişoara, Satu Mare.

foto: indianabikechallenge.com

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments