Sportpicii români la primul eveniment Tenis Partener din Albena

Tenis
1.9K
0

Albena Open – International Tenis Partener a fost un eveniment ce a deschis pofta de joc peste graniţe a jucătorilor sosiţi din 4 ţări, participanţi la turneul organizat de Tenis Partener. În paralel, a avut loc şi turneul destinat jucătorilor cu vârste între 4 şi 10 ani, respectiv Super10 Cup Albena, în care au evoluat copiii pasionaţi de tenis, acest eveniment fiind coordonat de Circuitul Tenis10.

Veniţi din România, Bulgaria, Ucraina şi Rusia, cei peste 100 de jucători mari şi mici s-au bucurat de trei zile de tenis, dar şi de mult soare, plaja si mare la turneul desfăşurat în perioada 17-19 iulie 2015 în staţiunea Albena, de pe litoralul bulgăresc.

La Albena Open – International Tenis Partener au fost 8 campioni la nivelurile de joc 5, 6, 7 şi 8, pentru unele fiind organizate meciuri de simplu şi de dublu. Turneul Super10 Cup Albena a avut 7 mici campioni care au urcat pe podium şi s-au bucurat de aplauzele părinţilor şi antrenorilor. Fiecare campion a primit trofeul turneului, diploma de competiţie şi cadouri atractive de la sponsori.

Cele două turnee de peste graniţă au fost coordonate de Circuitele Tenis Partener – www.tenispartener.ro şi Tenis10 – www.tenis10.ro, împreuna cu echipa Tennis Albena Courts.

Urmatorul eveniment internaţional din calendarul de tenis pentru amatori va fi organizat atât pentru adulţi şi juniori, cât şi pentru copii la Chişinău, la finalul lunii august.

Circuitele Tenis Partener şi Tenis10 includ peste 700 de evenimente anuale în România, Bulgaria şi Moldova şi sunt coordonate de agenţia de marketing sportiv MPG, lider pe piaţa evenimentelor sportive destinate amatorilor din România.

Campioni Super10 Cup_Albena_Tenis10_iulie2015

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments