Sportpicii sunt invitati La Broaste – o noua competitie in calendarul Riders Club

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Ciclism
2.1K
0

La final de primavara, pe 23 mai, va avea loc una din cele mai atractive curse Riders Club din apropierea Bucurestiului. Este vorba de competitia La Broaste, eveniment ce se organizeaza din 2013 in padurile din jurul manastirii Caldarusani, o zona pitoreasca si care invita la cat mai multe aventuri de ciclism.

A treia editie a concursului de ciclism La Broaste se va desfasura din nou in zona Sitaru-Caldarusani, la aproximativ 20 de km Nord-Est de Bucuresti.

Cadrul natural este unul de exceptie si include paduri umbroase de stejar si plop, lacuri cu salcii bogate, pajisti inverzite, reptile colorate, pasari rare si alte elemente ce reprezinta o adevarata desfatare pentru simturile oricarui rider, dornic de evadare din mediul urban.

1488017_742963295756020_3671772892325207004_n

Evenimentul La Broaste va avea si la aceasta editie trei trasee atractive, adaptate pentru fiecare abilitate si in functie de varsta: Scurt, de 17 km, Standard, de 23 km si cel Epic, de 46 km.

Traseul Scurt este dedicat copiilor cu varste de la 6 pana la 14 ani. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu numai pentru o cursa de agrement.

Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe 23 mai, nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea in competitie.

Pentru a va face o idee despre ce va asteapta, dar si pentru inspiratie, va invitam sa revedeti imagini de la fata locului realizate in 2014 si care pot fi accesate aici.

La competitia La Broaste, la fel ca la orice alt eveniment Riders Club, va veti bucura de o experienta la un standard ridicat. Va veti simti bine si veti fi in siguranta pe tot parcursul traseului pentru ca beneficiati de:
• Apa si bautura energizanta GATORADE pe traseu si la punctul de alimentare de la Start/ Finish;
• Selectie de fructe Abbara la punctul de alimentare de la start;
• Asistenta medicala la start si pe traseu, de la SCORSEZE AMBULANTA;
• Cronometrare cu cip de unica folosinta;
• Foto eveniment la start;
• Servicii de comunicatii de urgenta oferite de Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta;
• Arbitri si voluntari pe traseu din partea Brigazii de Voluntari si a BOS Romania;
• Zona de masaj, asigurata de specialistii de la ASFR;
• Acces la terasa evenimentului;
• Acces gratuit la zona de schimb si garderoba;
• Zona de spalare biciclete, in zona special amenajata, de la punctul de Start/Finish.

10325609_742961495756200_8947915796220962255_n

Totodata ai la dispozitie o zona de servire de produse alimentare in regim de catering si de relaxare, in care iti poti petrece timpul in afara competitiei, alaturi de familie, prieteni si colegi de serviciu.

Inscrierea se face online, iar detalii gasesti pe: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/la-broaste-2015#inscrieri. Ultima zi de inscriere este 20 mai, ora 23:59.

Nu sunt posibile inscrieri la fata locului in ziua evenimentului La Broaste, asadar va sfatuim sa va grabiti si sa va rezervati un loc la pretul cel mai bun.

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments