Sportpicii sunt invitați La Broaşte

Ciclism
1.5K
0

UPDATE: Concursul de ciclism La Broaşte va avea loc pe 26 iunie şi se prezintă într-un format diferit: vor exista starturi separate pentru copii şi adulţi.

Organizat de Riders Club şi susţinut de Bosch, în calitate de partener oficial, evenimentul va cuprinde 37 de curse pe 4 trasee, creionate în zona Sitaru – Căldăruşani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km şi Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Participarea la curse se va face în funcţie de vârstă şi abilităţi. Pentru a veni în sprijinul riderilor mici şi mari, traseul Scurt, dedicat curselor de familie şi agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competiţiei. Pe traseul de 17 km vor putea participa copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, însoţiţi de adulţi, dar şi concurenţii care au minim 13 ani împliniţi şi vor să efectueze o cursă de agrement. Toţi cei înscrişi la acest traseu vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, şi au la dispoziţie 3 ore să încheie cursele şi să ajungă la finiş.

Riderii înscrişi la celelalte trasee, Standard şi Epic, vor putea să se relaxeze şi să se concentreze la provocările MTB, fără să-şi facă griji că vor întâlni pe drum concurenţi mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru a evita aglomeraţia, starturile se vor da în mai multe valuri începând cu ora 11:30 pentru traseele cu lungimea de 23 km, 46 km şi 69 de km.

Înscrierile sunt deschise online până pe 22 iunie 2016, pe pagina dedicată evenimentului de pe www.ridersclub.ro. Programul concursului La Broaşte poate fi consultat pe pagina dedicată sau îl puteţi accesa direct prin click aici.

Foto: Daniel Mandache

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments