Tenis, vopsea și Racheta Fermecată – distracție pentru copii, pe litoral

Pe 7 august, toți puștii pasionați de tenis se pot bucura de sport la Mamaia. Tenis10 vine cu o invitație de nerefuzat pentru copiii pasionați de sportul alb la Platinum Mamaia – Cupa Bucovina susținută de Itsy Bitsy. Cine ar putea spune “nu” unor partide frumoase de tenis, combinate cu distracție pe plajă și porții bune de bălăceală în Marea Neagră?

CÂND, UNDE? Evenimentul va avea loc duminică, 7 august, la Tenis Club IDU, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate din țară.

CINE PARTICIPĂ? Invitația la turneul Cupa Bucovina susținută de Itsy Bitsy este adresată tuturor membrilor Tenis10, de la toate nivelurile. Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 3 august, la ora 20:00, pe pagina Circuitului Tenis10 – www.tenis10.ro – dedicată acestui eveniment, iar pentru a vă înregistra dați click aici.

Peste 70 de copii sunt așteptați să dea curs invitației la sport și distracție, evenimentul urmând să se organizeze pentru toate cele trei niveluri de joc: Roșu, Portocaliu și Verde. Copiii vor avea parte și de câteva momente speciale pe terenul de tenis. Vorbim de ora deja cunoscută sub denumirea de „Racheta fermecată”, oferită de Tenis Club IDU, în care își vor înmuia degetelele în vopsele colorate și își vor expune apoi cât mai bine pe hârtie talentul la pictură.

Câștigătorii de la nivelul verde vor fi invitați la Mastersul Super10 de la Bistrița din 16-18 septembrie, care reprezintă turneul de calificare la Champions Bowl. Mai multe detalii despre Champions Bowl se găsesc pe pagina oficială sau prin click aici. Totodată, câștigătorii tuturor nivelurilor vor fi invitați la Turneul Campionilor, ce va avea loc în luna decembrie, în București.

SPONSORI

Bucovina, în calitate de sponsor oficial al turneului, va oferi apă numai bună pentru răcorirea spiritelor la meciurile de tenis și va oferi cadouri copiilor. Alături de Tenis10 se află și sponsorul oficial Whirlpool, precum și sponsorii Wilson, Head și iNES Group și Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop.

Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului Tenis10, va fi alături de cei mici și îi va încuraja să demonstreze câtă pasiune există pentru tenis. Turneul de pe litoral este susținut de eJobs, campionul în recrutarea online, și de partenerii media principali INGA Media și Libertatea, dar și de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Sportpici.ro, România Pozitivă, Ireporter.ro și Edu-News.ro.

Vă ținem la curent cu turneele și noutățile și pe pagina Facebook Tenis10.

Sursă foto: MPG, Tenis Partener si Tenis10.

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments