Turneu de tenis pentru copii şi adulţi pe litoral

Tenis
2.2K
0

Peste 250 de persoane vor participa la turneul Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A., coordonat de Circuitul Tenis Partener, în weekendul 30 iulie – 2 august, la Tenis Club IDU. În paralel, vor avea loc turneul de tenis cu tradiţie pentru copii şi câteva activităţi conexe: petreceri, turnee de darts şi tenis de masă.

S-au înscris peste 175 de jucători pe tablourile principale la probele de simplu, iar la cele de dublu peste 40 de echipe se vor duela pe zgură. Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina oficială a turneului şi pot fi accesate aici.

Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile, respectiv cele cuprinse între 4 şi 8, şi nivelul 5 la feminin. Totodată, juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfăşura pentru cei încadraţi la nivelurile 5, 6, 7, 8 şi 9.

Participanţii vor avea ocazia să se destindă în cadrul unor activităţi conexe şi vor putea savura câteva surprize pregătite de sponsori şi parteneri:

  • ora Head şi ora Wilson, pe durata cărora se vor putea testa mingi şi rachete de tenis şi afla noutăţi din domeniu, dar şi descoperi câteva gadgeturi interesante;
  • cei care vor să petreacă au la dispoziţie Player’s Party
  • turneul de tenis de masă şi turneul de darts sunt binevenite atât pentru jucători, cât şi pentru susţinătorii lor.

În paralel, va avea loc şi turneul de tenis cu tradiţie pentru copii, coordonat de Circuitul Tenis10, ce se va desfăşura duminică, 2 august, în cadrul Tenis Club IDU. Copiii se mai pot înscrie la acest eveniment până miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, iar pentru rezervare click aici.

Despre Circuitul Tenis Partener

Proiectul Tenis Partener, aflat în al 7-lea an de existenţă, este destinat tuturor jucătorilor de tenis amatori din România, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftormă online specială dedicată membrilor săi – www.tenispartener.ro, utilizează 6 niveluri de performanţă şi are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se derulează la nivel national şi include peste 450 de turnee Silver, Gold şi Platinum, care se desfăşoară în 65 de oraşe, în 100 de cluburi de tenis, pe toată durata anului. Vârsta minimă a jucătorilor este de 11 ani pentru juniori şi 18 ani pentru adulţi. Targetul MPG este de a atinge un număr de 16.000 de membri în Tenis Partener până la finalul anului. Detalii şi albume de fotografii de la turnee găsiţi şi pe pagina Facebook a sistemului.

Despre Circuitul Tenis10

Proiectul Tenis10 a fost creat în urmă cu 6 ani pentru a atrage către acest sport copiii cu vârste între 4 şi 10 ani. Sistemul are o platformă online specială – www.tenis10.ro şi este format din competiţii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atât rachetele, mingile, cât şi terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizică al copiilor pe categorii de vârstă. În prezent, copiii din toată ţara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, în 30 de oraşe, în 60 de cluburi de tenis, pe toată durata anului. Detalii şi albume de fotografii de la turnee găsiţi şi pe pagina Facebook a sistemului.

Article Tags

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments