Turneu pentru micii pasionați de tenis din Bucureşti

Tenis
1.8K
0

Puștii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani sunt invitați la turneul Platinum București – Cupa Bucovina, susținut de Itsy Bitsy, unul dintre evenimentele din calendarul Circuitului Tenis10. Evenimentele vor avea loc în weekend-ul 24-25 septembrie 2016, pe terenurile Asociației Club Sportiv Nitech din Capitală. 

Timp de două zile se vor desfășura zeci de meciuri pentru toate nivelurile de joc Roșu, Portocaliu și Verde, participanții având ocazia să își demonstreze din plin talentul și pasiunea pentru acest sport. Peste 75 de copii sunt așteptați să dea curs invitației și să se bucure de un weekend plin de mișcare și distracție.

Înscrierile în turneul Platinum București – Cupa Bucovina, susținut de Itsy Bitsy, sunt deschise și se fac online pe pagina oficială a Circuitului Tenis10 – www.tenis10.ro. Termenul limită de înscriere este miercuri, 21 septembrie, ora 20:00.

Echipa Tenis10 a pregătit o atmosferă specială, cu sprijinul Miss Sassy care va oferi multe surprize copiilor pe durata turneului, iar Bucovina îi va răsplăti pe toți picii cu diferite cadouri.

Evenimentul Platinum desfășurat în București face parte din Circuitul Tenis10, cel mai mare circuit din țară dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, și este susținut de Bucovina și Whirlpool, în calitate de sponsori oficiali, precum și de sponsorii Wilson, Head și iNES Group, dar și de Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop.

Itsy Bitsy FM, radioul oficial al Circuitului Tenis10, este mereu alături de cei mici și îi încurajează să facă mișcare și să se bucure de sport. Turneul Platinum București – Cupa Bucovina este susținut de eJobs, campionul în recrutarea online, și de partenerii media principali INGA Media și Libertatea, dar și de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Sportpici.ro, Romania Pozitivă, Ireporter.ro și Edu-News.ro.

Pentru noutăți puteţi urmări și pagina de facebook Tenis10.

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments