Turneul Campionilor, cei mai buni sportpici din turneul Tenis10 vin in Bucuresti

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Tenis
2.7K
0

130 de campioni, pasionați de sportul alb, asteaptă cu nerăbdare acest weekend. Vorbim de sportpicii din Circuitul Tenis10, cel mai mare sistem de tenis dedicat copiilor din toata țara, care se pregatesc sa își arate măiestria în acest sport la Turneul Campionilor 2014, aflat la cea de-a 5-a editie. Evenimentul, care se va desfasura pe 13 și 14 decembrie, la Clubul Sportiv Dinamo din Capitală, va oferi ocazia pustilor sa demonstreze ca tenisul își merită titlul de sport nobil.

Sâmbătă, 13 decembrie, la ora 10:30 va începe înregistrarea în turneu a picilor de la nivelurile Rosu și Portocaliu, la 11:30 vor incepe meciurile, iar premierea este programata să aiba loc în jurul orei 17:00, când va aparea și un personaj surpriză. Duminica, 14 decembrie, va avea loc turneul Campionilor de Verde, de la ora 11:30. Cele 10 grupe din cea mai titrată categorie din Tenis10 își vor incheia meciurile în jurul orei 17:00. Tabloul final se va juca in intervalul orar 17:30 – 19:30.

MPG_Tenis10_2

Campionii acestei zile vor fi premiați de invitata de onoare Irina Begu, jucîtoare de tenis care ocupa cea mai buna poziție în clasamentul WTA – locul 41 în lume – după Simona Halep. Irina Begu este componenta de baza a echipei naționale de Cupa Federației.

Vor fi doua zile pline de sport, pasiune și bucurie și oricine dorește să vadă cum se desfășoara meciurile de tenis din acest sistem, dar și ce echipamente sunt folosite pentru fiecare nivel, poate veni la spectacol.

Mai multe detalii despre program poti găsi aici, iar informații despre Circuitul Tenis10, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, vei descoperi pe pagina oficială www.tenis10.ro.

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments