Unde fac mişcare copiii în luna martie

A venit primăvara, iar cei mici vor dori să facă mişcare: la munte, pe nisip, în apă, la duatlon, pe schiuri, în alergare. Vezi şi programul patinoarelor din Bucureşti.

În perioada 28 februarie-1 martie puteţi participa la cursurile de schi pentru copii şi adulţi susţinute la Buşteni.

În weekendul 28 februarie-1 martie, în incinta Bazinului Olimpic de înot situat în apropierea gării Braşov, se desfăşoară Cupa Braşov la nataţie. Competiţia li se adresează copiilor între 9 şi 14 ani, fete şi băieţi născuţi între anii 2006-2001, iar programul său cuprinde trei reuniuni. Înscrierile se fac până pe 22 februarie.

În perioada 28 februarie-1 martie puteţi participa la cursurile de schi pentru copii şi adulţi susţinute la Buşteni.

Tot în weekendul 28 februarie-1 martie, în bazinul de înot acoperit din incinta Şcolii Gimnaziale Nr.3 din Suceava au loc întrecerile ediţiei cu numărul 22 a Cupei Bucovinei, concurs de nataţie dedicat copiilor. Înscrierile se fac până pe 25 februarie.

Între 28 februarie şi 1 martie se desfăşoară Campionatul Naţional de Taekwondo ITF şi Cupa Văii Jiului pentru juniori. Evenimentele au loc la Petroşani. Înscrieri până pe 20 februarie.

Pe 1 martie are loc, la Arena Platoş, a cincea etapă din cadrul Cupei Speranţelor Sibiene la Schi Alpin, o serie de concursuri adresate copiilor din categoriile de vârstă 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani şi 11-12 ani, fete şi băieţi legitimaţi sau nelegitimaţi la cluburi sportive de profil. Înscrieri până pe 27 februarie.

În perioada 7-8 martie puteţi participa la cursurile de schi pentru copii şi adulţi susţinute la Buşteni.

Pe 8 martie, la Sinaia, va avea loc finala Cupei Tabere cu Suflet 2015 la Schi şi Snowboard. Copiii cu posibilităţi materiale reduse beneficiază de gratuitate.

În perioada 14-15 martie puteţi participa la cursurile de schi pentru copii şi adulţi susţinute la Buşteni.

Pe 14 martie, în cadrul Alba Iulia City Race, va avea loc cursa Kids Race, destinată copiilor cu vârsta de până în 14 ani inclusiv. Pentru participarea cărora este nevoie de acordul scris şi de prezenţa părintelui/părinţilor, la ridicarea kitului de concurs. Categorii: Masculin și Feminin: sub 10 ani şi 10-14 ani (în total 200 de participanţi).

Pe 15 martie va avea loc un antrenament oficial pentru copii în vederea Crosului Pădurii (eveniment programat pentru sfârşitul lunii), pe stadionul Dinamo Bucureşti, sub îndrumarea lui Gabriel Solomon şi a domnului antrenor Marian Tudorică. Cei pasionaţi vor avea şansa de a se înscrie în lotul de atletism al clubului.

Până pe 20 martie, cei mici pot fi înscrişi la cursa de copii 4-7 ani (500m) sau la cursa de copii 8-13 ani din cadrul competiţiei Crosul Pădurii, care va avea loc pe 28 martie, în Bucureşti. Taxele de participare sunt simbolice, constând în hârtie/maculatură pentru reciclare (minim 2kg).

Pe 21 martie se desfăşoară, în sala Vertical Spirit din Capitală, Trofeul Vertical Spirit pentru Copii şi Juniori la escaladă. Evenimentul le este dedicat copiilor şi juniorilor cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani.

În perioada 21-22 martie puteţi participa la cursurile de schi pentru copii şi adulţi susţinute la Buşteni.

În perioada 28-29 martie puteţi participa la cursurile de schi pentru copii şi adulţi susţinute la Buşteni.

Pe 29 martie, în cadrul Campionatului Naţional de Duatlon de la Bucureşti pot participa şi cei mici. Ei vor lua startul la categoria copii şi cadeţi, de la ora 10:00.

Tot pe 29 martie va avea loc, la Mamaia, Maratonul Nisipului. Astfel, în cadrul cursei “Family Run” (3 km) vor participa echipe formate din cel puţin un minor sub 15 ani şi unul dintre părinţii acestuia. Distanţa între membrii echipei trebuie să nu depăşească 2 metri, sub sancţiunea descalificării. Înregistrarea se va face în ziua competiţiei la sediul Radio Constanţa în intervalul orar 10:00 – 11:30 în limita a 30 de echipe. Participanţii nu vor fi cronometraţi cu chip.

Pe parcursul lunii martie beneficiaţi de taxă redusă la Semimaratonul Braşov, programat pentru 4 aprilie. Tinerii pot participa şi ei, vârsta minimă pentru participare la proba Cursei Populare fiind de 12 ani, iar la proba de Semimaraton şi la cea de Cros fiind de 14 ani.

Nu uitaţi că s-au deschis înscrierile la Pegas Triatlon Buftea, eveniment programat pe 13 iunie şi care va avea şi o secţiune dedicată celor mici, pe categorii de vârstă din intervalul 3-12 ani. Înscrierile la Cursa Copiilor sunt gratuite.

Până pe 27 iunie îi puteţi înscrie pe cei mici la concursul de alergare Cozia Junior, destinat copiilor cu vârste între 3 şi 14 ani. Înregistrarea copiilor se face online şi este gratuită. Cozia Junior va avea loc sâmbătă, 4 iulie, ora 16:00, în Campingul Mănăstirii Turnu. Toţi copiii care trec linia de sosire vor primi medalia de participare.

Sursa foto: fisheye.ro / Alba Iulia City Race facebook.

Website Comments

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments