Veveriţa Rosco şi campionii de la Winter Series Little Stars

Tenis
3.1K
1

Peste 80 de copii din toată ţara şi oaspeţi de la Chişinău s-au prezentat weekendul trecut, la baza Voinicelu din Bucureşti. Alături de SportPicii pasionaţi de sportul alb s-a aflat şi veveriţa Rosco. Vezi poze cu micii sportivi, află cine sunt noii campioni, dar şi cine câştigat concursul de servit la ţintă şi a furat trofeul de ciocolată la a doua ediţie Winter Series Little Stars, marca Tenis10.

 • Pe 4 aprilie 2015 s-au ţinut probele de la nivelurile de joc Portocaliu şi Roşu, la care au luat parte 40 de copii. La Portocaliu, competiţiile de fete şi de băieţi s-au desfăşurat separat.
 • Competiţiile de la nivelul Verde s-au desfăşurat duminică, 5 aprilie, tot cu două probe separate, de fete şi de băieţi. Micii sportivi de la nivelul Verde sunt cei care, peste 10 ani, se vor regăsi pe diferite trepte ale clasamentelor WTA sau ATP.
WSLS 2015_Portocaliu 1bbb

Viaţa în culori

Tenis10 – Winter Series Little Stars Tournament este un eveniment organizat în preajma sărbătorilor de Paşte, ce oferă prilejul celor mai merituoşi copii care au activat în Tenis10 pe parcursul sezonului de iarnă (noiembrie-martie) să se reîntâlnească.

 • Roşu – 8 ani şi sub
 • Portocaliu – 9 ani şi sub
 • Verde – 10 ani şi sub

Despre competiţie:

WSLS 2015_Portocaliubbb

Rezultatele de sâmbătă (Portocaliu şi Roşu):

 • Finala probei de Roşu s-a disputat între craiovenii Andrei Duţă şi Andrei Cosmin Zeveleanu, doi jucători care s-au aflat faţă în faţă în multe turnee, pe parcursul a aproape un an şi jumătate. Majoritatea întâlnirilor a fost câştigată de Andrei Duta, care a caştigat şi sâmbătă, cu 10-5, în finala “oltenească”.
 • În finala mică de Roşu, Ianis Conţiu l-a învins, cu 10-6, pe Alexandru Prodan.
 • La nivelul Portocaliu, Rebeca Ceauşu a învins-o pe Dorka Petroczki in 3 seturi, scor 7-1, 3-7, 7-1.
 • În finala mică de Portocaliu, Bianca Elena Emandache a învins-o pe Maria Antonia Dull, scor 7-3, 8-6.
 • În proba masculină de Portocaliu, ultimul act s-a disputat între bucureşteanul Mihnea Alexandru Budarescu şi Rareş Pieleanu, din Alexandria. Daca în grupe se impusese Rares, cu 10-3, în finală Mihnea a câştigat cu 7-1, 9-7.
 • De asemenea, Mihnea Alexandru Budarescu s-a impus şi în finala pentru titlul de supercampion de Portocaliu Winter Series Little Stars 2015, după 10-6 în faţa Rebecăi Ceauşu.
WSLS 2015_Verde 2bbb

Rezultatele de duminică (Verde):

 • În proba feminină de la nivelul Verde, finala le-a adus faţă în faţă pe Nicole Cristiana Zanfir şi Ilinca Nicoleta Marin, rivale mai vechi, ambele din Bucureşti. A câştigat Nicole, scor 7-4, 8-6. Locul 3 a fost ocupat de Ana-Cristiana Mocanu.
 • La băieţi, campion a devenit Dragoş Bucurescu, dupp ce a câştigat finala cu David Cristian Carteputredă, scor 7-5, 4-7, 7-5. Locul 3 i-a revenit lui Alexandru Mihai Ropotă, care l-a învins, cu 3-7, 7-2, 7-5, pe Liviu Popirlan. Astfel, s-a format un careu de aşi din toată ţara: Bucureşti, Galaţi, Braşov şi Craiova.
 • Tot Dragoş a câştigat şi titlul de supercampion de Verde, după ce a învins-o cu scor 10-5 pe Nicole Zanfir.

În pauza dintre jocurile din grupe şi meciurile de pe tabloul final, micuţii au participat la un concurs distractiv de servit la ţintă – scopul jocului fiind să nimerirea unui set de mingi. Câştigător a fost Igori Gargalik, din Chişinău, care s-a bucurat de un premiu dulce, din ciocolată.

După Sărbătorile Pascale, echipa Tenis10 va da startul noului sezon în aer liber, pe terenurile de zgură şi astfel va începe întrecerea celor mai buni pici, care vor încerca să ajungă la evenimentul Turneul Campionilor, din decembrie 2015. Detalii pe www.tenis10.ro.

WSLS 2015_Verdebbb

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments