ViitorPlus continua seria de antrenamente in scoli pentru Crosul Padurii

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Atletism
2K
0

Echipa Crosul Pădurii powered by Dolce Sport a luat-o pe urmele lui Veverix şi a pornit în vizite la şcoli din Bucureşti! Căpitanii Crosului promovează sportul şi o viaţă sănătoasă prin activităţi distractive şi invită copiii să alerge pe 30 martie!

Anul acesta pentru a atrage cât mai mulţi copii către o viaţă activă şi către sport, ViitorPlus a realizat o serie de antrenamente speciale în cadrul orelor de sport în mai multe şcoli din capitală.

Deşi dacă e să privim la articole şi mass-media aflăm că picii din ziua de astăzi nu mai doresc să facă mişcare, eu cred că problema este că nu ne-am adaptat metodele la noua realitate. Binenţeles că dacă orele de sport au rămas militărie nu sunt deloc la fel de distractive ca un Angry Birds pe tabletă.

Am avut însă bucuria să ne confirmăm că dacă ai o ora de sport cu jocuri distractive, jocuri pe echipe, picii sunt mai mult decât atraşi către mişcare, că ne invită să mai venim şi că toţi strigă în cor DA când îi întrebăm dacă vor să vină la Crosul Pădurii. Acum trebuie să fiu sincer şi să spun că un mare plus în favoarea noastră a fost prezenţa lui Veverix care e o adevărată senzaţie în rândul copiilor ;).

A fost însă extrem de plăcut să descoperim clasee de copii în care mai mult de jumătate dintre copii practică un sport în afară şcolii. Unii dintre ei la nivel de mare performanţă (campioni naţionali, europeni sau chiar mondiali). Acum cred că acest lucru este datorat în mare părinţilor, dar şi profesorilor. Aceştia din urmă ne-au impresionat foarte mult prin modul în care reuşeau să inspire copii.

Să nu va imaginaţi că aveau la dispoziţie o infrastructură cu mult peste alte şcoli, aceleaşi bănci, aceleaşi mingi vechi pentru sute de copii, aceleaşi spaliere de când eram noi mici. Ce cred că ceea ce făcea diferenţa era omul.

Mi-a plăcut extrem de mult să facem aceste antrenamente cu pitici aşa că cine ştie poate reuşim să găsim o modalitate să continuăm activităţile alături de asociaţia People for Sport.

Va aşteptăm în număr cât mai mare pe 30 martie la Crosul Pădurii!

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments