Ziua B – Start la inscrieri pentru maratonul MTB!

<span class="fa fa-user"></span>
Gabriel Solomon
Ciclism
1.8K
0

Riders Club deschide în mod oficial sezonul competitional MTB cu primul super maraton din acest an: Ziua B! A doua ediție a competiției Ziua B este programată pentru 18 aprilie și cheamă la rampă toți riderii dornici de trasee atractive, cu noi provocări. Sunt așteptați ca deobicei și cei mici pentru a descoperi frumusețea acestui sport și să-și demonstreze talentul de cicliști, daca au împlinit minim 6 ani.

Ziua B Start FamilyÎnscrierile sunt deschise și se pot face direct pe pagina dedicată competiției Ziua B. E important de știut că toți copiii (6-13 ani) vor avea taxa unică de 25 de lei la toate concursurile Riders Club, la care există și cursele pentru familie, indiferent de momentul de înscriere, cuantumul acesteia fiind redus cu 50% față de anul trecut.

Un nou traseu la Ziua B

A doua ediție a maratonului Ziua B vine cu o locație de start spectaculoasă, care include mai multe servicii, fiind mult mai accesibilă pentru toți participanții.
Riderii vor porni din dreptul Parcului Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, se vor deplasa apoi pe strada Strandului, din orasul Pantelimon, și vor intra pe DJ301. Mai multe detalii pe pagina oficială

Proiect caritabil la Ziua B

Începând din acest an Riders Club va dezvolta un proiect social dedicat copiilor defavorizați, cu diferite probleme de sănătate. Astfel, începand cu Ziua B, la evenimentele organizate de Riders Club, din fiecare taxa achitată de câtre fiecare participant adult se vor dona câte 5 lei pentru cauzele sociale. Acestea urmează să fie comunicate punctual, iar participarea ca și modalitatile de contribuție la acest proiect umanitar sunt optionale.

Proiectul de responsabilitate socială va fi implementat de MPG prin Fundația PROAM Events în evenimentele de ciclism și de alergare.

Article Tags

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook Comments